O NAMA

Osnovani smo 2004. godine i naš tim ima dugogodišnje iskustvo u knjigovodstvu i računovodstvu te provedbi pretpristupnih programa EU (IPARD, IPA IIIC). Specijalizirali smo se u pripremi projekata za prijavu Korisnika na natječaje iz Programa ruralnog razvoja RH i Nacionalnog programa pomoći sektoru vina te realizaciji tih projekata sve do konačne isplate sredstava. Pripremamo i dokumentaciju za ishođenje kredita kod banaka za financiranje investicija u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Naš tim čine suradnici sa značajnim stručnim referencama iz područja opće agronomije, dopunskih djelatnosti na poljoprivrednim gospodarstvima, prerade prehrambenih proizvoda, ruralnog razvoja i poslovnog savjetovanja.

Naše iskustvo
NAŠE ISKUSTVO

Pružanjem savjetodavnih usluga i stručne podrške u pripremi i provedbi projekata s ciljem ostvarivanja bespovratne financijske potpore iz europskih i/ili nacionalnih fondova, realizirali smo brojne projekte i ostvarili čvrstu povezanosti i povjerenje među našim klijentima. Sve je to rezultat dugogodišnjeg predanog rada, učenja i napredovanja kao i osluškivanja interesa, ali i mogućnosti svakog klijenta.

Naše usluge
NAŠE USLUGE

EU FONDOVI – PROGRAM RURALNOG RAZVOJA RH

Osiguravamo cjelovitu operativnu podršku u izradi projektnog koncepta i projektnog plana, prikupljanju i provjeri potrebne administrativne dokumentacije, izradi projektne prijave te dodatne propisane tehničko-tehnološke dokumentacije i svega ostalog kako bi udovoljili natječajnim i ostalim procedurama.

Naša priča
NAŠA PRIČA

ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS:

  • objektni smo i realni
  • lojalni klijentu
  • klijent je naš partner na putu do zajedničkog cilja
  • zadovoljan klijent je zauvijek naš klijent

POLITIKA KVALITETE

Opredijelili smo se za implementaciju zahtjeva međunarodne norme ISO 9001:2015 od 2014. godine kako bi podigli upravljanje društvom na jednu višu razinu ali i certifikatom dobili potvrdu da smo društvo koje uspješno upravlja svojim poslovnim procesima te ih kontinuirano poboljšava kroz upravljanje rizicima. Tvrtka Big Usluge d.o.o. nastoji zadovoljiti potrebe svih svojih klijenta s profesionalnim pristupom, dobrom komunikacijom  te ono što je najvažnije, kvalitetom svojih usluga.

Tvrtka uzima u obzir sve vanjske i unutarnje konteksta organizacije, obuhvaćene SWOT analizom, te će se voditi sljedećim smjernicama:

  • Provodit ćemo politiku kvalitete s ciljem postizanja i očuvanja zadovoljstva klijenata našim savjetodavnim uslugama
  • Cjelovitost naših usluga u potpunosti je prilagođeno primjenjivim zahtjevima naših klijenata, te ostalih zainteresiranih strana
  • Znanjem i stručnošću naših kadrova trudimo se biti što pouzdaniji poslovni partner
  • Zadovoljstvo klijenata i zaposlenika redovito pratimo i analiziramo, kako bi naše poslovanje bilo na što višoj razini kvalitete, a podizanje standarda rada i življenja naših zaposlenika nam je od osobite važnosti